Radžastan

Po poti maharadž

14 dni

INDIJA. harmonija raznolikosti.

Prav nič in prav nihče nas ne more pripraviti na Indijo, njene močne vonjave, kaos na ulicah in trobljenje ter množice ljudi. Indija je izziv. Prav za vsakega. Prvič, drugič in vsakič naslednjič. Nemogoče si jo je predstavljati in pripraviti na to, kakšna je in kaj od nje pričakovati. Takšnega živega organizma, kot ga je moč najti v Indiji, ga težko najdemo še kje drugje. Tudi najbolj skrite stvari so tu odkrite. Vsem na očem. Ja, njena osebnost je drugačna in posebna. Eksotična. Ekstravagantna. Elegantna. Barvita.

Mama Indija. Starodavna, fascinantna in neverjetno fotogenična.

Dežela, kjer je nemogoče ostati skladen, strpen in neprizadet. Pravijo, da jo ali vzljubiš ali zasovražiš… Večinoma pa je žongliranje med obema skrajnostima. Je tako mirna kot tudi naporna, izzivalna in inspiracijska. Indija je vse, kar na tem našem ljubem planetu obstaja. Samo enkrat je treba tja, pa spremeni naš pogled na življenje. Ja, priznamo, lahko je precej zahtevna. A prav zaradi tega je to potovanje tisto, ki lahko kaj hitro postane eden najgloblje vtisnjenih spominov.

 • DATUM

  23. december 2018 – 5. januar 2019

 • CENA

  od 1.190,00 EUR + letalska vozovnica

Radžastan. Puščava barvitih ljudi.

Radžastan je izmed vseh dežel Indije zagotovo ena izmed najbolj fotogeničnih. Močne barve razkošnih in pisanih turbanov ter živopisno oblečene ženske dajejo močan kontrast na videz pusti pokrajini. Na njegovo slavno preteklost spominjajo veličastne mestne trdnjave, v katerih še danes buhti življenje. Modro mesto Džodpur, zlati Džajsalmer, romantični Udajpur in rožnati Džajpur skupaj z njihovimi prebivalci predstavljajo najbolj slikovit indijski vsakdan.

 • VELIKOST SKUPINE

  8 – 18 sopotnikov

 • STANJE PRIJAV

  Zbiramo skupino

Mogoče vas zanima tudi:
ALŽIRIJA

ALŽIRIJA

14 DNI, 23. dec 18’ - 5. jan 19’
MJANMAR

MJANMAR

17 dni, 25. jan – 10. feb 19’
OMAN

OMAN

12 DNI, 20. feb - 3. mar 19’
…ali pa iščete navdih?
Samsara potovanja
Samsara potovanja