KAKO SE PRIJAVIM NA POTOVANJE?

Informativne ali fiksne prijave na potovanje sprejemamo na elektronski naslov:

prijava@samsara-potovanja.si.

Ob prijavi (informativni ali fiksni) vam pošljemo prijavnico, katero je potrebno izpolniti. Po prejemu prijavnice boste iz strani turistične agencije Samsara potovanja prejeli predračun za plačilo akontacije. Po plačilu akontacije ter stroška prijave si zagotovite mesto na potovanju. Po prejetju minimalnega števila vplačil odhod zagotovimo.

Organizator potovanj:

Pri večini potovanj je organizator potovanj Turistična agencija Samsara potovanja Marijana Panić s.p., za katera veljajo splošni pogoji poslovanja turistične agencije TA Samsara potovanja, Marijana Panić s.p..

Del Samsara potovanj se izvaja tudi pod blagovno znamko turistične agencije Abctour d.o.o.. Za ta potovanja veljajo splošni pogoji turistične agencije Abctour d.o.o., razen če ni drugače določeno v Splošnih pogojih Samsara potovanj, ki so posebej določena v prijavnici. Splošni pogoji Abctour d.o.o. so objavljeni na spletni strani podjetja (www.abctour.si) in so strankam na vpogled na sedežu poslovne enote PE Celovška cesta 69, 1000 Ljubljana.

 

Potovanja se med seboj razlikujejo. Zato je izjemno pomembno, da si podrobno ogledate, kaj potovanje točno vključuje.

 

Cena potovanja:

Cena potovanja je razdeljena na dva dela*: aranžma in letalska karta.

Samsara potovanja zagotavlja ceno aranžmaja, ki vključuje vse, kar je navedeno pri posamičnem potovanja pod ‘Cena vključuje’. Če ni v programu drugače določeno, veljajo cene posameznega turističnega aranžmaja na osebo, za nastanitev v dvoposteljnih sobah.

Cena letalske karte je ločena od cene aranžmaja. Le-te zagotovimo takoj, ko dosežemo minimalno število vplačanih akontacij. Letalske karte zagotovimo, ko dosežemo minimalno število vplačanih akontacij. Cena letalske karte, ki je objavljena na spletni strani je zgolj informativne narave.

* Taka razdelitev ne velja za potovanja tipa Potovanje v sebe z Marjanom Ogorevcem. Pri teh potovanjih je v končno ceno vključena tako cena aranžmaja kot letalska vozovnica.