KAKO SE PRIJAVIM NA POTOVANJE?

Na potovanje se lahko prijavite osebno v TA poslovalnici Samsara potovanja, po telefonu, preko spletnega obrazca, po pošti ali po elektronski pošti. Na podlagi informativne prijave mu TA Samsara potovanja pošlje program, splošne pogoje, prijavnico in pogoje plačila. Po prejetju izpolnjene prijavnice TA Samsara potovanja pošlje potniku ponudbo/predračun, kjer sta navedena tudi način plačila in razpored plačil.

Prijavite se lahko tudi neposredno s spletno prijavnico. V tem primeru TA Samsara potovanja pošlje program, splošne pogoje, ponudbo/predračun in pogoje plačila.

Potovanja se med seboj razlikujejo. Zato je izjemno pomembno, da si podrobno ogledate, kaj potovanje točno vključuje.

Cena potovanja je razdeljena na dva dela*: aranžma in letalska karta.

Samsara potovanja zagotavlja ceno aranžmaja, ki vključuje vse, kar je navedeno pri posamičnem potovanja pod »Cena vključuje«. Če ni v programu drugače določeno, veljajo cene posameznega turističnega aranžmaja na osebo, za nastanitev v dvoposteljnih sobah.

Cena letalske karte je ločena od cene aranžmaja. Le-te zagotovimo takoj, ko dosežemo minimalno število vplačanih akontacij. Letalske karte zagotovimo, ko dosežemo minimalno število vplačanih akontacij. Cena letalske karte, ki je objavljena na spletni strani je zgolj informativne narave.

* Pri nekaterih potovanjih je v končno ceno vključena tako cena aranžmaja kot letalska vozovnica. 

SPLETNA PRIJAVNICA

Sledite spodnjim navodilom/vprašanjem in se prijavite na potovanje. Polja označena z * so obvezna.

Prijavnica na potovanje, ki jo boste oddali, bo avtomatsko poslana tudi na e-naslov, ki ste ga navedli v prijavnici.

V primeru, da izpolnjene prijavnice niste prejeli na vaš e-naslov, jo prosimo, izpolnite še enkrat, ali pa nas kontaktirajte na info@samsara-potovanja.si.

Odgovorili vam bomo v roku 24 ur.