Naša vizija

Navdušuje nas drugačnost, raziskovanje neznanega. Odkrivanje vseh tistih pozabljenih drobnarij, ki se na koncu sestavijo v srečo, ki jo na vrvici življenja prinesemo nazaj domov iz potovanja.

Na naših potovanjih prepletamo zgodbo od glavnih znamenitosti do tistih, kjer počiva bistvo dežele in njenih prebivalcev. Zavedamo se, da se tam skrivajo tisti trenutki, ki ne le bogatijo naša obzorja, ampak ostajajo najdlje v srcih.

Avtorski programi

Idej ne iščemo drugod kot v lastnih izkušnjah in idejah. Vsi programi so avtorsko delo naše ekipe. Ves čas dodajamo nove destinacije in izboljšujemo stare. Vsaka novost tudi nam širi obzorja in daje možnosti za spoznavanje novih koščkov in poznanstev.

Majhne skupine

Verjamemo, da je za močno doživetje dežele najlepše potovati v majhnih skupinah. Naše skupine imajo omejeno maksimalno število oseb. Slednje se določa v skladu z zahtevami potovanja in število je le-temu primerno. Le na takšen način lahko nudimo optimalno doživljanje dežele.

Najlepši potovalni čas

Naša potovanja so razpisana v idealnem potovalnem času. Lepega vremena in prijetnih temperatur sicer (še) ne znamo pričarati, tudi na gnečo pri ogledih ne moremo vplivati, a se vedno potrudimo, da vas na potovanje odpeljemo takrat, ko deželo lahko doživite v najlepšem sijaju.

Podpora lokalnih sodelavcev

Na destinaciji imamo vedno lokalno podporo. Pri iskanju slednjih je naše vodilo, da iščemo tiste lokalne agencije in vodnike, pri katerih čutimo strast do svojega dela in dežele. Takšne, ki podpirajo lokalne ponudnike in domačo industrijo.

Samsarina paleta potovanj

Delamo tisto, kar nam je všeč. In všeč so nam zelo različna doživetja. In če se naši mali ekipi dopade toliko različnih stvari, verjamemo, da podobno doživljate tudi vi. Zato se nismo specializirali le na eno vrsto potovanj, ampak je naša paleta raznobarvna.

Potovanja v sebe

Potovanja, kjer poleg spoznavanja tuje dežele spoznavamo tudi sami sebe. Dodaten strokovni sodelavec na celotnem potovanju poskrbi, da ozavestimo svoje blokade, spremenimo prepričanja in navade, kar je lažje storiti izven domačega okolja, ob srečanju z drugačno kulturo.