Potovanje Oman

Puščavska avantura

12 dni

OMAN. ARABSKI BISER.

Oman je eden najlepših arabskih draguljev. Dežela neskončnih obal in prostrane puščave, kjer gresta tradicija in razvoj z roko v roki. Ponaša se s čudovito, osupljivo ter raznoliko naravo, ob kateri večkrat ostanemo brez besed. Moderno ustvarja karizmatični Sultan Qaboos, ki zagotavlja oazo miru in zaradi česar je še prav posebej priljubljen.

oman potovanje

ZGODBA IZ TISOČ IN ENE NOČI.

In kljub temu, da je dežela tako kot njegove sosede, že trdno zakorakala v 21. stoletje, pa v Omanu še najdemo čar arabskega polotoka, kot je bil stoletja nazaj. Je kraj, kjer so prebivalci odeti v tradicionalna oblačila in ponosni na svojo identiteto, vonj po kadilu pa preveva tipično vzdušje. Tu je pravo prizorišče zgodb iz tisoč in ene noči.

 • DATUM

  20. februar – 3. marec 2019

 • CENA

  od 1.280, 00 EUR + letalska vozovnica*

  *okvirno od 450 EUR dalje

POTOVANJE OMAN. PUŠČAVSKA AVANTURA

Oman je brez dvoma čudovit, a fantastičen postane, ko ga imamo možnost raziskati tudi izven asfaltiranih cest. Zato je raziskovanje Omana zasnovano tako, da se po deželi vozimo z najetimi terenskimi vozili, ki jih vozimo sami. Tak način potovanja nam omogoča najglobljo povezanost z deželo in ljudmi, ki tam živijo, ter možnost, da si ogledamo prav vse skrite in težko dostopne predele Omana. Bolj intenzivno, več adrenalina in več pozornosti. Avantura je zagotovljena.

 • VELIKOST SKUPINE

  6 – 18 sopotnikov

 • STATUS

  KMALU ZAGOTOVLJENO

Iščete navdih…?
Oman Samsara potovanja
Oman Samsara Potovanja
Mogoče vas zanima tudi:
NEPAL - FESTIVAL HOLI

NEPAL - FESTIVAL HOLI

12 DNI, 13. - 24. marec 19’
INDIJA

INDIJA

15 DNI, 24. mar - 7. apr 19’
JAPONSKA

JAPONSKA

16 DNI, 30. mar - 14. apr 19’
UZBEKISTAN

UZBEKISTAN

12 DNI, 24. apr - 5. maj 19’