Sladki trenutki na potovanju ali ‘Vodenje je kot vožnja s kolesom’

Kot otrok, ki pričakuje novo kolo, se počutimo na letališču, ko vas čakamo. Že smo se vozili s kolesom in vemo, da v vožnji uživamo, a to kolo je čisto novo in drugačno od vseh poprej.
Malo je treme, ker se še ne ve, kaj nam bo naša skupna pot prinesla. Ali se bomo takoj ujeli ali nekaj dni nerodno vijugali? Ali naj brzine menjavamo hitreje kot prej? Kako močne so zavore in kako hitro jih lahko malce popustimo, da bo vožnja malo bolj divja?

Ni odgovorov, ki bi jih vedeli od prej. Glavno je le to, da je zdaj to kolo naše in ne glede na vse prepreke, ki nas čakajo na skupni poti, vemo, da bomo dali vse od sebe da bo to prav takšno potovanje, kot ga potrebujemo.

Vse je vedno prav tako, kot mora biti. Najlepše pa je, ko nam uspe naše posamezne in unikatne osebnosti zavozlati v klobčič čudovitih barv in jih pomešati z deželo. Ta nam odstre nove poglede, odvržemo stara prepričanja ter lahko roke in noge vzdignemo v zrak, saj se naše kolo pelje samo naprej!

To so tisti sladki trenutki med nami, ki jih ustvari skupina, ko se v pravem razmerju pomeša z opojnostjo dežele. To so spomini, ki grejejo tudi naša srca 🙂 !