Vietnam z Marjanom Ogorevcem

Potovanje v sebe

17 dni

VIETNAM. ZAŠILJENI KLOBUKI IN IZVRSTNA KULINARIKA.

Vietnam je dežela, kjer se prepletajo številne kulture in je hkrati izjemno moderna. To jo dela edinstveno in drugačno. Od neskončnih riževih polj do mističnih gora in prečudovite kraške pokrajine, kjer na vsakem koraku uzremo zašiljene klobuke, ki hitijo dnevnim opravkom naproti. Sveže sadje, začimbe in zelenjava omogočajo pripravo preprostih, a izjemno okusnih jedi, ki nastajajo pod mojstrsko roko uličnih kuharjev. Star vietnamski pregovor pravi: »Nauči se prehranjevati, preden se naučiš govoriti.« Mekong ali mati voda predstavlja glavno življenjsko nit Vietnama. Tako pomembna je, da si je nemogoče predstavljati življenje brez neskončnega plutja po njej, pa naj bo to za delo, hrano ali za zabavo.

MARJAN OGOREVC. POTOVANJE V SEBE.

Na tem posebnem potovanju v Vietnam z Marjanom Ogorevcem bomo odkrivali skriti obraz energijsko močnih krajev v Vietnamu. Čeprav to ni širše znano, bomo kaj kmalu spoznali, da Vietnam v sebi skriva energijsko močne točke in svete kraje, ki so bili podlaga za nekdanje stare civilizacije iz tega dela sveta. Daleč največji poudarek potovalnega dela pa bo na spoznavanju samih sebe. Ker je rdeča nit potovanja predvsem delo na sebi, je potovanje pripravljeno tako, da se lahko procesi odvijajo tudi tekom potovalnih dni na prizoriščih z močno energijsko podporo. Potovanje bo prilagojeno tudi začetnikom, ki so pripravljeni na velike spremembe in na novo obrnjen list v življenju.

 • DATUM

  18. januar – 3. februar 2019

 • CENA

  od 2.880, 00 EUR

PRESTOP PREKO MEJE ZNANOSTI IN SPOZNAVANJE DRUGE REALNOSTI.

Ob delu na sebi bomo spoznavali tudi kvantno fiziko, epigenetiko, nevroplastičnost možganov in psihopatologijo ter se naučili enostavnih načinov, kako se na novo programirati in ta spoznanja uporabiti v svojem življenju. Bistvo tega potovanja je prepoznati in ozavestiti skrita sporočila predhodnih civilizacij. Mnogih teh pa znanost, arheologija in uradna zgodovina ne prepoznajo in ne razumejo. Dostopne so samo tistim, ki se lahko sami ali ob strokovnem vodenju popolnoma odprejo za nova spoznanja in se dvignejo na višjo raven zavesti … Tisti, ki to doživijo, nikoli ne bodo več isti kot prej.

 • VELIKOST SKUPINE

  20 – 35 oseb

 • STANJE PRIJAV

  SKUPINA JE NA POTI

Iščete navdih…?
Samsara potovanja
Samsara potovanja
Mogoče vas zanima tudi:
OMAN

OMAN

12 DNI, 20. feb - 3. mar 19’
SINAJ Z MARJANOM OGOREVCEM

SINAJ Z MARJANOM OGOREVCEM

11 DNI, 9. - 19. maj 19’
TIBET & Saga Dawa festival

TIBET & Saga Dawa festival

19 DNI, 8. - 26. jun 19’