Potovanje Indija

Klasična Severna Indija

11 dni

Potovanje Indija. Harmonija raznolikosti.

Indija je izziv za vsakega in prav nič ter prav nihče nas ne more pripraviti nanjo – na njene močne vonjave, kaos na ulicah in trobljenje ter množice ljudi. Pa naj bo to prvič, drugič in vsakič naslednjič. Nemogoče si jo je predstavljati in pripraviti na to, kakšna je in kaj od nje pričakovati. Tako živ organizem, kot ga je moč najti v Indiji, težko najdemo še kje drugje. Tudi najbolj skrite stvari so tu odkrite. Vsem na očem. Ja, njena osebnost je drugačna in posebna. Eksotična. Ekstravagantna. Elegantna. Barvita.

Paket kulture, avanture, preteklosti in legend.

Potovanje v Indijo je potovanje skozi barve, vonjave in zvoke. Tu se zdi, kot da so vsi odtisi preteklosti ostali nedotaknjeni, obenem pa na široko odpira vrata sodobnosti. Tradicija in običaji, ki definirajo narodnost in vero milijonov ljudi. Potovanje nas popelje po ostankih izjemnih trdnjav in palač, neprimerljivega Taj Mahala, atmosferskih samostanov in templjev budistične Bodhgaye, večnega in svetega Varanasija in kolonialne Kalkute.

  • DATUM

  • CENA

Mama Indija. Starodavna, fascinantna in neverjetno fotogenična.

Dežela, kjer je nemogoče ostati skladen, strpen in neprizadet. Pravijo, da jo ali vzljubiš ali zasovražiš … Večinoma pa je žongliranje med obema skrajnostima. Je tako mirna kot tudi naporna, izzivalna in inspiracijska. Indija je vse, kar na tem našem ljubem planetu obstaja. Samo enkrat je treba tja, pa spremeni naš pogled na življenje. Ja, priznamo, lahko je precej zahtevna. A prav zaradi tega je to potovanje tisto, ki lahko kaj hitro postane eden najgloblje vtisnjenih spominov.

  • VELIKOST SKUPINE

  • STANJE PRIJAV

Iščete navdih?
Samsara potovanja
Samsara potovanja
Mogoče vas zanima tudi:
NEPAL - FESTIVAL HOLI

NEPAL - FESTIVAL HOLI

12 DNI, 13. - 24. marec 19’