Sinaj z Marjanom Ogorevcem

Potovanje v sebe

11 dni

Zapuščina faraonov in širna puščava.

Potovanje zajema spoznavanje sinajske puščave, z mogočno Mojzesovo goro. Sinajska puščava je izjemna. To je potovanje daleč stran od masovnega turizma. Deželo nam bodo predstavili beduini, ljudje puščave, ki živijo mirno odmaknjeno življenje. Poleg naravnega bogastva pa je tu še preplet s starodavno zgodbo iz biblije.

Marjan Ogorevc.

Dodana vrednost tega potovanja nosi strokovno delovanje Marjana Ogorevca, kar jača potovalno moč in nudi možnost osebne transformacije. Ker je rdeča nit potovanja predvsem delo na sebi, je potovanje pripravljeno tako, da se lahko procesi odvijajo tudi tekom potovalnih dni na prizoriščih z močno energijsko podporo.

 • DATUM

  9. – 19. maj 2019

 • CENA

  od 1.650 EUR

Potovanje v sebe.

Potovanje zajema spoznavanje sinajske puščave in mogočne Mojzesove gore. Poudarek bo na lahkem trekingu po sinajski puščavi ter spoznavanju trdega, pristnega okolja, ki ga puščava nudi. Nekatera pomembna mesta, ki so preveč oddaljena za treking, bomo obiskali z vozili. Čeprav so na prvi pogled to odročni kraji, bomo kaj kmalu spoznali, da puščava v sebi skriva energijsko močne točke in svete kraje, kjer so se bogovi dotaknili ljudi.

 • VELIKOST SKUPINE

  14 – 40 sopotnikov

 • STATUS

  KMALU ZAGOTOVLJENO

Iščete navdih…?
Samsara potovanja
Samsara potovanja
marjan ogorevc, nepal, potovanje v sebe
nepal, pokara, samsara potovanja, marjan ogorevc
Mogoče vas zanima tudi:
OMAN

OMAN

12 DNI, 20. feb - 3. mar 19’
JUŽNA KITAJSKA

JUŽNA KITAJSKA

15 dni, 9. – 23. mar 19’
NEPAL - FESTIVAL HOLI

NEPAL - FESTIVAL HOLI

12 DNI, 13. - 24. marec 19’
PERU

PERU

17 DNI, 5. - 21. julij 19’