Sinaj z Marjanom Ogorevcem

Potovanje v sebe

11 dni

Zapuščina faraonov in širna puščava.

Potovanje zajema spoznavanje sinajske puščave, z mogočno Mojzesovo goro in obisk znamenitih pirmid v Kairu. Egipt je bil od nekdaj posebna dežela z veličastno zapuščino faraonskega obdobja in življenjsko žilo Nil, ki je omogočila razcvet starodavne civilizacije. Nekdanji vladarji, faraoni, so za sabo pustili neizbrisen pečat, del njihove kulture še danes ostaja skrivnost. Sinajska puščava je izjemna. To je potovanje daleč stran od masovnega turizma. Deželo nam bodo predstavili beduini, ljudje puščave, ki živijo mirno odmaknjeno življenje. Poleg naravnega bogastva pa je tu še preplet s starodavno zgodbo iz biblije.

Marjan Ogorevc. Potovanje v sebe.

Poudarek bo na trekingu po sinajski puščavi ter spoznavanju trdega, pristnega okolja, ki ga puščava nudi. Čeprav se zdijo odročni kraji, bomo kaj kmalu spoznali, da puščava v sebi skriva energijsko močne točke in svete kraje, kjer so se bogovi dotaknili ljudi. Dodana vrednost tega potovanja nosi strokovno delovanje Marjana Ogorevca, kar jača potovalno moč in nudi možnost osebne transformacije. Ker je rdeča nit potovanja predvsem delo na sebi, je potovanje pripravljeno tako, da se lahko procesi odvijajo tudi tekom potovalnih dni na prizoriščih z močno energetsko podporo.

  • DATUM

    9. – 19. maj 2019

  • CENA

    V pripravi

Alenka Zajc Češarek. Ženski princip.

Uvajamo tudi novost. Poleg predavanj in procesov, ki jih bo vodil Marjan Ogorevc, bo terapevtka karmične diagnostike in regresoterapevtka Alenka Zajc Češarek dodatno z ženskami izvajala vaje, ki temeljijo na starodavnih daoističnih praksah. Vaje so primerne za vse ženske, ki želijo prebuditi energijo maternice, povečati spolno energijo, ki vpliva na revitalizacijo, ter ohranjanje zdravja, vitalnosti in podaljševanje življenja. S posebnimi vajami bodo lahko ženske obvladovale svojo energijo, lažje premagovale telesna neravnovesja in zaživele bogatejše seksualno življenje.

  • VELIKOST SKUPINE

  • STATUS

    Zbiramo prijave

Mogoče vas zanima tudi:
VIETNAM Z MARJANOM OGOREVCEM

VIETNAM Z MARJANOM OGOREVCEM

17 DNI, 18. jan - 3. feb 19’

…ali pa iščete navdih?
Samsara potovanja
Samsara potovanja
marjan ogorevc, nepal, potovanje v sebe
nepal, pokara, samsara potovanja, marjan ogorevc