Peru z Marjanom Ogorevcem

Potovanje v sebe

17 dni

PERU.

Najbrž jo ni tako raznolike dežele, ki bi bila obenem tudi tako globoko vpeta v preteklost, kot je Peru. Je zagotovo ena najprivlačnejših dežel na tistem koncu sveta. Prav vsak ob besedi Peru pomisli najprej na množično opevano inkovsko mesto Machu Picchu. Višek potovanja in kraj, ki bi ga bilo greh ne videti. A to še zdaleč ni vse. Peru ima toliko starodavnih arheoloških krajev kot nobena druga dežela v teh koncih. Prav preplavljen z bogato preteklostjo, izjemno pokrajino in očarljivo kulturo. Je kraj mnogih skrivnosti, ki šele počasi prihajajo na plano.

MARJAN OGOREVC. POTOVANJE V SEBE.

Na tem posebnem potovanju bomo skupaj z Marjanom Ogorevcem odkrivali skriti obraz energetsko močnih krajev v Peruju. Čeprav so to na prvi pogled odročni kraji, bomo kaj kmalu spoznali, da Peru v sebi skriva energijsko močne točke in svete kraje. Daleč največji poudarek potovalnega dela pa bo na spoznavanju samih sebe. V vodenih procesih po fazi prečiščevanja bomo imeli možnost prestopiti meje mogočega, se potopiti v nevidni svet, spoznati nevidne sile in pri sebi ozavestiti moč kreiranja svojega življenja, novih projektov, sprožiti moč samozdravljenja in delovanja na višji ravni zavesti.

 • DATUM

  17. september – 3. oktober 2018

 • CENA

  od 3.595, 00 EUR

VSTOP V PORTAL. DRUGA REALNOST.

Bistvo tega potovanja je prepoznati in ozavestiti skrita sporočila tako inkovske kot predhodnih civilizacij. Mnogih teh pa znanost, arheologija in uradna zgodovina ne prepoznajo in ne razumejo. Dostopne so samo tistim, ki se lahko sami ali ob strokovnem vodenju popolnoma odprejo za nova spoznanja in se dvignejo na višjo raven zavesti. Na višji ravni zavesti, v razširjenem frekvenčnem pasu, pa zaznavamo tudi tisto realnost, ki je ne moremo zaznavati samo s pomočjo naših omejenih petih čutil. Spoznanje te druge realnosti pa lahko skeptikom in razumsko znanstveno usmerjenim povsem poruši njihovo razumevanje sveta ter jim odpre povsem novi svet. Svet, ki se ga, brez da ga zares občutiš, z ničimer ne da opisati. Tisti, ki to doživijo, nikoli ne bodo več isti kot prej.

 • VELIKOST SKUPINE

  15 – 34 oseb

 • STANJE PRIJAV

  POLNO – Skupina je na poti 🙂

Mogoče vas zanima tudi:
NEPAL IN TIBET

NEPAL IN TIBET

16 DNI, 10. - 25. nov. 18’
JAPONSKA

JAPONSKA

13/16 DNI, 10. - 25. nov 18’
BUTAN

BUTAN

13 DNI, 17. okt - 29. nov 18’
MUSTANG - treking Nepal

MUSTANG - treking Nepal

17 DNI, 23. maj - 8. junij 19’
TIBET & Saga Dawa festival

TIBET & Saga Dawa festival

19 DNI, 8. - 26. junij 19’
…ali pa iščete navdih?
Samsara potovanja
Samsara potovanja
marjan ogorevc, nepal, potovanje v sebe
nepal, pokara, samsara potovanja, marjan ogorevc